کاشت مو به روش DHI مدت زمان زیادی است که مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما میتوان گفت که اخیراً به عنوان روشی پرطرفدار تبدیل شده است. سادهترین شکل آن فرآیند قرار دادن پیوندهای جمع آوری شده است. این فرآیند قرار دادن گرافتهای جمع آوری شده به سادهترین شکل روی پوست سر با ایمپلنت کنندهها است.
این روشی است که با سوزن چوی که شکل نازک و استوانهای دارد، بدون باز کردن کانال و برش انجام میشود. با این سوزن، گرافتها متراکمتر از روشهای دیگر کاشته میشوند. روش DHI برای کسانی که میخواهند در مناطقی که کاشت مو انجام میشود، ظاهری متراکم و شدید داشته باشند توصیه میشود. این روش در بین افرادی که هنوز ریزش مو را کامل نکردهاند بسیار محبوب است. به لطف فرم سوزن، فرآیند پیوند در جهت فولیکولهای مویهای موجود اعمال میشود که نتیجه طبیعی را ارائه میدهد.
کاشت مو به روش DHI یکی از بهترین روش های بهترین کاشت مو برای درمان ریزش مو افرادی است که به دلایل مختلف با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. در طی این فرآیند از قلمهای پزشکی به نام choi برای انجام کاشت مو استفاده میشود.
ریزش مو مشکلی است که بیشتر آقایان با آن مواجه میشوند، اما در بین خانمها نیز یک مشکل بسیار رایج است. روشهای درمانی کاشت مو موثرترین راه برای رهایی از مشکل ریزش مو است که کاربردها و روشهای درمانی زیادی وجود دارد. روشهای درمانی مناسب برای انواع مو وجود دارد. نوع درمان کاشت مو که برای بیمار اعمال خواهد شد پس از معاینه و آنالیز مو توسط پزشک و بیمار تعیین میشود.
کاشت مو DHI چیست؟
روشهای درمانی مختلفی برای مشکلات ریزش مو وجود دارد. با این حال، کاشت مو به طور کلی به عنوان یک روش درمانی قطعی و دائمی ترجیح داده میشود. کاشت مو به روش DHI یکی از این روشها است. افراد میتوانند با انجام کاشت مو برای تکمیل موهای در حال ریزش یا نازک خود با این روش که مورد علاقه بسیاری از افراد است، به ظاهر زیبایی که میخواهند برسند.
ریزش مو مشکلی است که مردان اغلب به دلیل عوامل ژنتیکی با آن مواجه میشوند. این مشکل در اثر عوامل و پارامترهای مختلفی ایجاد میشود. این پارامترها شامل عواملی مانند عوامل ژنتیکی، عوامل مختلف هورمونی یا تغذیهای، کمبود ویتامینها و مواد معدنی، عوامل روانی، استرس و غیره است. کاربردهای کاشت مو برای رفع مشکلات ریزش موی افراد به دلایلی از این دست و دستیابی به ظاهری که میخواهند داشته باشند انجام میشود.
نحوه انجام کاشت مو به روش DHI
کاشت مو به روش DHI افراد را قادر میسازد با از بین بردن مشکل ریزش مو به زیبایی ظاهری مطلوب دست یابند، با تمرکز بر روی نواحی طاسی بدون آسیب رساندن به موهای موجود و فولیکولهای موی سالم، مراحل کاشت را تکمیل میکنند. به لطف روش کاشت مو DHI، کاشت مو ظاهری طبیعی به همراه دارد. این امر رضایت بیمار و دستیابی به ظاهر زیبایی شناختی مطلوب را تضمین میکند.
در حین عمل کاشت مو، متخصص کاشت مو باید با دقت و فداکاری عمل کند. ابزارها و قلمهای مخصوصی که در حین عمل استفاده میشوند، ابزارهایی هستند که باید با دقت و توجه بسیار مورد استفاده قرار گیرند. در غیر این صورت ممکن است موهای کاشته شده با مشکلات مختلفی مواجه شوند.
موهایی که باید به ناحیه تحت درمان پیوند زده شود، از ناحیه اهداکننده، یعنی از ناحیه پشت بین گوش در تمام مراحل کاشت مو گرفته میشود. بنابراین، قبل از شروع عمل، در ناحیهای که فولیکولهای مو جمع آوری میشود، بیحسی موضعی اعمال میشود.
از آنجایی که میزان ریزش مو در ناحیه پشت بین گوش در مقایسه با سایر نواحی بسیار کم است، فولیکولهای موی ناحیه پشت به عنوان موهای اهداکننده در روشهای کاشت مو ترجیح داده میشوند. فولیکولهای مو از ناحیه اهدا کننده برای ناحیه ای که کاشت مو انجام میشود جمع آوری میشود. فولیکولهای موی جمعآوریشده با قلمهای مخصوص طبی چوی و ابزارهای مخصوص در ناحیه ریزش مو کاشته میشوند. پس از انجام این مراحل، فرآیند کاشت مو به پایان میرسد.
تفاوت تکنیک dhi با سایر روش ها
تفاوت های اساسی بین روش کاشت مو DHI و روش کاشت مو به روش FUE وجود دارد.
- مهمترین این تفاوتهای اساسی فنی استفاده از دستگاه پزشکی است که نیاز به تخصص بیشتری دارد.
- علاوه بر این، روش کاشت مو DHI کمی گرانتر از روش کاشت مو FUE است. همچنین، این روند طولانیتر میشود.
- در تکنیک DHI کاشت مو بدون تراشیدن انجام میشود. از طرف دیگر، تکنیک FUE بدون اصلاح قابل اعمال نیست.
- روش کاشت مو DHI بسیار کند است. 1500 پیوند فقط در یک جلسه قابل پیوند هستند. در روش FUE به عدد 4500 میرسد.
- در کاشت مو به روش DHI شیار زدن به صورت مستقیم انجام میشود. علاوه بر این، در روش DHI، کاشت متراکم در یک منطقه باریک انجام میشود، در حالی که روش FUE را میتوان برای مناطق بزرگتر روی پوست سر اعمال کرد.
- در روش FUE، پس از آزمایش خون، تراشیدن در ناحیه اهداکننده برای پیوند انجام میشود.
- DHI از نظر هزینه ابزار پزشکی و تخصص مورد نیاز برای کاشت مو با FUE متفاوت است.
- تفاوت مشخصی بین تعداد پیوندهای کاشته شده به یکباره در فرآیند DHI و تعداد کاشته شده در FUE وجود دارد.
- در روش FUE کانالیزه کردن فرآیند بازیابی را طولانی میکند، بنابراین پس از استفاده از DHI، بازیابی در زمان کمتری قابل مشاهده است.
- یکی از تفاوتهای قابل توجه روش DHI و FUE امکان کاشت مکرر است. دستگاه پزشکی با نوک نازک مورد استفاده در کاشت مو DHI در جمع آوری و قرار دادن گرافتها تفاوت ایجاد میکند. این روش که برای عمل در مناطق باریکتر مناسب است و امکان کاشت مکرر را فراهم میکند.
ریشهها با همان قلم به کانالی که با دستگاه نوک نازک باز میشود منتقل میشود. به این ترتیب دو مرحله به طور همزمان بدون پردازش اضافی تکمیل میشود. انتهای نازک دستگاه یک قرارگیری مکرر و طبیعی را فراهم میکند، همچنین عملی بودن جهت را فراهم میکند. به همین دلیل، روش کاشت موی مکرر DHI به جای گزینه FUE برای انجام روشهای کاشت در یک منطقه نسبتاً باریک، توصیه میشود.
کاندیدای مناسب کاشت مو به روش DHI
DHI یک روش کاشت ریشه مو است که میتواند برای مردان و زنانی که از مشکلات ریزش مو رنج میبرند استفاده شود. کاشت مو به روش DHI برای هر کسی که میخواهد کاشت مو انجام دهد و به ظاهری که میخواهد برسد، اعمال میشود. اما کسانی که میخواهند این عمل را انجام دهند باید توسط پزشک متخصص معاینه و تایید شوند.
از آنجایی که کاشت مو یک روش بسیار حساس است، کلیه آزمایشات انجام شده بر روی فرد برای انجام روشهای کاشت مو با DHI باید مثبت و مورد تایید پزشک باشد. در غیر این صورت، پزشک عمل کاشت مو را انجام نخواهد داد.
مراحل کاشت مو به روش DHI
بیایید در مورد 3 مرحله اصلی عملیات کاشت مو به روش DHI صحبت کنیم. این مراحل شامل برداشت گرافتها، باز کردن شکافها و در نهایت کاشت فولیکولهای موی برداشت شده است.
قلم پزشکی مورد استفاده در روش DHI در عرض چند ثانیه پس از برداشت پیوند، هم شکاف را باز میکند و هم فولیس را در این شکاف قرار میدهد. این روش در روشهای دیگر به طور جداگانه انجام میشود. در DHI به کمک ابزار پزشکی قلم مانند به صورت یکجا انجام میشود. تنها تمایز بین روش های دیگر و DHI تکنیک شکافی است که در مورد آن بحث کردیم. سایر مراحل نیز به ترتیبی که در زیر آورده شده انجام میشوند:
- شل شدن و برداشت فولیکولهای مو در ناحیه اهدا کننده به صورت جداگانه.
- آماده سازی گرافتهای مو حاوی ریشه و بافت پس از یک فرآیند جداسازی کوتاه.
- عملیات پس از قرار دادن ریشه مو در ابزار مخصوص قلم مانند شروع میشود.
- فولیکولهای مو با این ابزار پزشکی روی پوست سر قرار میگیرند. این ابزار بسیار نازک و نوک تیز است، همچنین دارای ساختاری است که میتوان ریشه مو را در آن ذخیره کرد. قلم طبی ریشه مو را زمانی که دکمه انتهای آن فشار داده میشود قرار میدهد.
- در حالی که عملیات کاشت ادامه دارد، موهای جدا شده در داخل قلم قرار میگیرد. بنابراین، زمان انتظار برای فولیکولهای مو کوتاه میشود.
- در روش کاشت مو DHI، آسیب به پیوند مو به حداقل میرسد و پوست سر بلافاصله وارد فرآیند بهبودی سریع میشود.
کاشت مو DHI چقدر طول می کشد؟
مدت زمان عمل کاشت مو با DHI بسته به پارامترهای مختلف متفاوت است. زمان استفاده نیز بسته به نوع فولیکول مو فرد، فولیکولهای مو در ناحیه اهداکننده و تراکم این فولیکولهای مو، فراوانی و اندازه فولیکولهای مو در ناحیه تحت درمان و غیره متفاوت است. به طور متوسط، یک عمل کاشت مو DHI در بازه زمانی بین 6 تا 8 ساعت تکمیل میشود.
آزمایشات قبل از کاشت مو
برخی از شرایط وجود دارد که باید قبل از انجام عمل کاشت مو در نظر گرفته شود. اول از همه، پزشک متخصص بیمار باید اطلاعات کافی در مورد مراحل کاشت مو در حین و بعد از عمل به بیمار داده شود. این اطلاعات برای جلوگیری از اطلاعات نادرستی که بیمار ممکن است از محیط اجتماعی خود یا شبکههای اجتماعی مختلف دریافت کند بسیار مهم است. به احتمال زیاد اطلاعات اشتباهی از محیط اجتماعی یا شبکههای اجتماعی در دسترس است.
پس از عمل کاشت مو، پارامترهای مختلفی وجود دارد که به طور مثبت یا منفی بر نتیجه به دست آمده از فولیکولهای مو در ناحیه تحت درمان تأثیر میگذارد. بسیاری از عوامل مختلف بر نتیجه به دست آمده از روش کاشت مو تأثیر میگذارد. این پارامترها شامل کیفیت پیوند فرد، میزان ریزش مو در ناحیهای که در آن اعمال میشود، تراکم فولیکولهای مو در ناحیه اهداکننده، یعنی بین گوشها، سن فرد، عادات غذایی او، اینکه آیا او یک رژیم غذایی سالم دارد، اینکه آیا او از موادی مانند الکل، سیگار، کافئین و غیره استفاده میکند یا اینکه چند بار از آنها استفاده میکند و غیره.
توصیه های قبل از کاشت مو
مراقبت های قبل از عمل کاشت مو که باید در نظر گرفته شود را میتوان به شرح زیر برشمرد:
- سیگار بر روند بهبودی پس از کاشت مو تاثیر منفی دارد. بنابراین در صورتی که بیمار سیگاری فعال باشد باید حداقل ۱ هفته قبل از عمل سیگار را ترک کند. اگر بیمار نمیتواند سیگار را به طور کامل ترک کند، باید در طول کاشت مو و روند بهبودی آن را کاهش دهد. در غیر این صورت، دوره نقاهت زمان زیادی طول خواهد کشید.
- مصرف الکل باید ۱ هفته قبل از عمل قطع شود. به عبارت دیگر در طول هفته قبل از عمل نباید الکل مصرف کرد.
- قبل از عمل نباید قهوه و نوشیدنیهای حاوی کافئین مصرف شود.
- مصرف چای سبز باید حداقل یک هفته قبل از عمل قطع شود.
- اگر بیمار بیماری مزمنی مانند دیابت، بیماری قلبی، فشار خون و غیره دارد یا از داروهای مختلف برای بیماریهای مختلف یا بیماریهای حاد استفاده میکند، این اطلاعات باید به طور دقیق به متخصص منتقل شود.
- داروهایی مانند هپارین، آسپرین، کومادین و غیره داروهایی هستند که از لخته شدن خون جلوگیری میکنند. بنابراین مصرف این داروها باید حداقل یک هفته قبل از عمل قطع شود. مولتی ویتامینها نیز باید ۱ هفته قبل از عمل قطع شود. این داروها میتوانند باعث افزایش خونریزی در طول عمل شوند.
- استفاده از داروها و لوسیونها و غیره که به پوست سر یا موها زده می شود باید ۱ ماه قبل از عمل کاشت مو قطع شود.
- برای این روش مو باید تمیز باشد. بنابراین موها را قبل از مراجعه باید شست و از محصولات حالت دهنده و سفت کننده مو مانند ژل یا اسپری و غیره خودداری کرد.
- برای اطمینان از راحتی، لباسهایی که ناحیه تحت درمان را مالش نمیدهند و میتوان آن را به راحتی در طول فرآیند برداشتن یا پانسمان پوشید و برداشت.
مزایا و معایب کاشت مو به روش DHI
روش کاشت مو DHI به طور طبیعی مزایا و معایب متعددی نسبت به روش FUE دارد.
مزایا:
- زمان ماندن فولیکولهای مو در خارج از بافت را به حداقل میرساند و کاشت موی سالمتر را تضمین میکند.
- میزان بقای فولیکولهای مو بیشتر است.
- از آنجایی که ناحیه برش کوچکتر است، خطر خونریزی را تا حد امکان به حداقل میرساند.
- داشتن مو در ناحیه پیوند یک مشکل جزئی در تکنیک DHI است. بنابراین در مناطقی که ریزش کامل مو وجود ندارد، امکان پیوند بین تارهای مو با سهولت بیشتری وجود دارد.
- بهبودی سریعتر بعد از عمل قابل مشاهده است، بنابراین بیمار میتواند به راحتی در مدت زمان کوتاهی به روال روزانه خود بازگردد.
- روش DHI امکان کاشت مو را بدون نیاز به تراشیدن و کاشت مو در نواحی باریکتر را امکان پذیر میکند.
معایب:
- برای استفاده خوب از این تکنیک و تخصص در آن، هم پزشک و هم تیم کاشت مو باید یک پروسه آموزشی بسیار طولانی را طی کنند.
- به طور کلی میتوان آن را در مقایسه با سایر روشهای کاشت مو به عنوان روشی گرانتر در نظر گرفت.
- از آنجایی که این یک روش بسیار حساس است، پزشک انجام دهنده پیوند باید ماهر و کوشا باشد.
- کاشت در یک ناحیه پر مو نیاز به تخصص دارد، زیرا ناحیه پیوند بسیار باریک است و بدون تجربه کافی، متخصص ممکن است در حین کار در این ناحیه باریک، با قلم چوی به فولیکولهای دیگر مو آسیب برساند.
آیا کاشت مو DHI برای همه مناسب است؟
قبل از انجام این روش کاشت مو، بیمار تحت معاینات مختلفی قرار میگیرد. این روش برای بیمارانی که توسط پزشک تأیید نشدهاند اعمال نمیشود. افرادی که واجد شرایط کاشت مو با DHI هستند با توجه به ساختار موی فرد، معاینه پزشک و روش مناسب تصمیم گیری می شود. افرادی که نمیتوانند کاشت مو DHI انجام دهند به شرح زیر است:
- کسانی که موهای کافی در ناحیه اهدا کننده برای ریشه زدن ندارند و نمیتوانند تعداد گرافتهایی برای پوشاندن ناحیه طاسی تولید کنند.
- کسانی که وضعیت سلامتی آنها خطرات مختلفی را برای عمل کاشت مو به همراه دارد و ممکن است دچار مشکل شوند
- افراد دارای طاسی مادرزادی بدون مو در ناحیه اهدا کننده
- افراد مبتلا به بیماریهای مختلف مانند دیابت، فشار خون بالا و غیره.
- کاشت مو DHI در افرادی که عمل کاشت مو پس از معاینه مورد تایید پزشک متخصص نباشد انجام نمیشود.
- علاوه بر این، درمان کاشت مو برای افراد مبتلا به بیماریهای مختلف مانند هپاتیت C و HIV انجام نمیشود.
عوارض جانبی کاشت مو به روش دی اچ آی
تکنیک DHI یک روش خطرناک کاشت مو برای بیماران مبتلا به بیماری تومور خوشخیم یا بدخیم، بیماران مبتلا به بیماریهای خونی است که از انعقاد کافی جلوگیری میکند و کسانی که بیماریهای مزمن و حاد دارند. همچنین این روش کاشت مو برای بیماران زیر 18 سال مناسب نیست.
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش DHI
شرایطی وجود دارد که باید بعد از کاشت مو به روش DHI یا هر روش کاشت مو دیگری در نظر گرفته شود تا به ناحیه تحت درمان آسیب نرساند و از مزایای کامل کاشت مو بهره مند شوید. بلافاصله پس از عمل، باید به روشهای شستشوی مو در دوره توصیه شده توسط پزشک توجه بیشتری شود.
به خصوص ده روز اول پس از عمل برای روند بهبودی بسیار مهم است. پس از انجام عمل، فولیکولهای موی پیوند شده و ناحیه اهداکننده باید با شامپوی مخصوص برای مدت زمان معینی شسته شوند. برای جلوگیری از عفونت ناحیه عمل شده و جلوگیری از آسیب به روش کاشت فولیکول مو، باید تمام توصیههای پزشک شنیده و رعایت شود.
کاشت مو به روش DHI کاشت مو به روش DHI کاشت مو به روش DHI کاشت مو به روش DHI کاشت مو به روش DHI
مدت زمان روش موها در روش کاشت DHI
تقریباً ۴ تا ۵ ماه پس از این روش موها تا ۲ سانتی متر رشد میکنند. تارهای مو در ۴ ماه اول پس از کاشت مو شروع به رشد میکنند و موها شکل خاصی به خود می گیرند. در ماههای ششم و هفتم، ۴۵ تا ۸۰ درصد موهای کاشته شده رشد کردهاند. موهای کاشته شده که ظاهر بسیار طبیعی پیدا میکنند، با سرعت رشد طبیعی مو به رشد خود ادامه میدهند.
قیمت کاشت مو به روش DHI
روش کاشت موی مطمئن و موثر DHI با قلم پزشکی گران قیمت اعمال میشود. مهم این است که عمل با این قلم توسط متخصصانی انجام شود که به خوبی آموزش دیدهاند، چه در طول فرآیند عمل و چه در طول فرآیند بهبودی. در این روش، آموزش جامع و طولانی مدت کارشناسان ممکن است بر قیمت تمام شده تأثیر بگذارد. با تماس با افراد مجاز میتوانید اطلاعات لازم را کسب کنید و از هزینه کاشت مو مطلع شوید.